REKLAMI GEÇ

Kıskanç sevgilisinin asitli saldırısına uğrayan Özbekistan uyruklu kadın 38 gün direnebildi

Kıskanç sevgilisinin asitli saldırısına uğrayan Özbekistan uyruklu kadın 38 gün direnebildi

Karahayıt’ta bir otelde 2 yabancı uyruklu kadın, asitli saldırıya uğramıştı. Kıskanç sevgili Özgür G.nin canice saldırısı sonucu ağır yaralanan Özbekistan uyruklu Sojida Kalandorova önce Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, daha sonra da İzmir’e sevk edilmişti. Yaşam mücadelesi 38 gün süren Özbek kadın 16 Haziran’da hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2022 Pazar, 14:43

Korkunç olay 9 Mayıs’ta Kaharayat’taki bir otelde meydana gelmişti. Kızgızistan uyruklu arkadaşı Sarvinoz Khaırullaeva (23) ile birlikte otelde kalan Özbekistan uyruklu Sojida Kalandarova (27) burada asitli saldırıya uğramıştı.

Sojida Kalandarova’nın erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Özgür G. asit dolu bidon ile otele gelmiş, Sojida Kalandarova’nın üzerin dökmüştü. Talihsiz kadının yüzünde ve gözlerinde ağır yanıklar oluşurken, Kırgızistan uyruklu arkadaşı da hafif yaralanmıştı.

İZMİR’E SEVK EDİLDİ
Korkunç saldırıda ağır yaralanan Sojida Kalandarova, sağlık ekipleri tarafından önce Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından da İzmir’e sevk edilmişti.

Durumu ağır olan ve tedavisi yoğun bakımda sürdürülen Sojida Kalandarova kurtarılamadı. 38 gün yaşam mücadelesi veren Sojida Kalandarova, 16 Haziran’da yaşama gözlerini yumdu.

Öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla cezavine gönderilen saldırganın ise tutukluluğu devam ediyor. Saldırgan, kadın cinayeti nedeniyle yargılanacak.

Yabancı uyruklu kadınlara asitli saldırı

Asitli saldırgan tutuklandı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı