REKLAMI GEÇ

Kocabaş’ta “Huzur-2” operasyonu

Kocabaş’ta “Huzur-2” operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocabaş’ta “Huzur-2” adı verilen kapsamlı bir operasyona imza attı. Eş zamanlı gerçekleştirilen ve uyuşturucu köpeklerinin de görev aldığı aramalarda 3 zanlı ile uyuşturucu almaya geldiği öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Aramalarda çok miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2016 Çarşamba, 11:51

30 Eylül’de Kocabaş’ta uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen ve “Huzur-1” adı verilen operasyonda çık sayıda yakalama gerçekleştirilmişti. Bölgeye huzur getirmek için çalışmalarını yoğunlaştıran İl Jandarma Komutanlığı, bu kez de “Huzur-2” adı verilen kapsamlı bir operasyona daha imza attı.

denizli-kocabas-huzur-operasyonu-2

Kocabaş’ta uyuşturucu köpeklerinin de kullanıldığı operasyonlarda eş zamanlı olar birçok adrese baskın düzenlendi. Operasyonda 3 zanlı ile uyuşturucu almaya geldikleri ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Aramalarda 52 gram eroin, operasyon sırasında yanan sobanın içine atılan 100 gram esrar, 16 gram esrar, 5 tabanca ve mermiler, av tüfeği, bilgisayar ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 4.500 liraya el kondu.

denizli-kocabas-huzur-operasyonu-3

JANDARMA’NIN ŞEFKATİ
Operasyon sırasında baskın düzenlenen bir evde korkan küçük bir çocuk, kadın komutan tarafından sakinleştirildi. Kadın komutan, kucağına aldığı küçük çocukla bir süre ilgilendi.

denizli-kocabas-huzur-operasyonu-1

4 AYRI SUÇTAN ARANIYOR
Gözaltına alınan zanlılar Jandarma’ya götürülürken, zanlılardan birinin 4 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Operasyonlar kapsamında iki kişinin daha arandığı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı