REKLAMI GEÇ

Koliler dolusu sigara ele geçirildi

Koliler dolusu sigara ele geçirildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri gerçekleştirdiği operasyon ile çok miktarda kaçak sigara ve içki ele geçirdi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2018 Perşembe, 16:39

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, risk analiz noktasında şüpheli bir kamyonu durdurdu.

Araç içerisinde yapılan kontrollerde gerekli belgeleri bulunan yasal yük arasında farklı kolilerin olduğunun belirlenmesi üzerin arama başlatıldı.

Kamyonu tamamen boşaltan ekipler, kasanın arka bölümüne gizlenmiş koliler ele geçirdi. Açılan koli kartonlar içinde 29.030 paket kaçak sigara bulunarak el konuldu. Aramada ayrıca 1.500 adet içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş dolma sigara bulundu.

Bir başka operasyonda ise 3 ayrı işyerine baskınlar düzenlendi. Bu operasyonlarda da 280 litre ve 32 şişe kaçak/sahte alkol, 45 adet kaçak ilaç bulundu.

Operasyonlarda 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı