REKLAMI GEÇ

KOM’DAN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILARA DARBE

KOM’DAN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILARA DARBE

İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucunda, Kale’de bir araçta 3 kilo 229 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca, 1469 paket kaçak sigara da başka bir operasyonla ele geçirildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2010 Pazartesi, 18:07

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, Denizli’nin Kale İlçesi’nde temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Denizli’de piyasaya sürmek üzere nakledecekleri tespit edilen K.G., T.A. ve Ş.Ç. isimli şahıslar otomobilleri ile birlikte yakalandı. Araçlarda yapılan aramada, 3 kilo 229 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan gözaltına alınan K.G., T.A., ve Ş.Ç. isimli toplam 3 şüpheli, haklarında düzenlenen soruşturma dosyalarıyla birlikte, 19.04.2010 günü Kale Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yürütülen bir başka operasyonda ise doğu illerinden Denizli’de piyasaya sürmek üzere sigara getiren bir şahısla birlikte gümrük kaçağı olduğu tespit edilen toplam 1469 paket çeşitli markalarda sigara ele geçirildi. Ele geçirilen söz konusu kaçak sigaralarla birlikte yakalanan şüpheli F.A. hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” suçundan işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı