REKLAMI GEÇ

Korku dolu dakikalar

Korku dolu dakikalar

Özel İdari İşhanı karşısında bulunan elektrik trafosunun dün 14.30 sırasında gürültü ile patlaması çevrede büyük tedirginliğe neden oldu.

/ DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2009 Pazartesi, 18:35

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Özel İdare İşhanı karşısında bulunan elektrik trafosunda meydana gelen patlama, çevrede korkulu ve gergin anların yaşanmasına neden oldu.
Öğretmen Evi ve Şehit Öğretmen Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesinde bulunan trafo, dün saat 14.00 sıralarında gürültü ile patlamaya başladı. Bir anda dumanların yükseldiği trafo önünde bulunan otobüs durağındaki vatandaşlar, korku için sağa sola kaçışırken, çevrede bulunanlar hemen olayı yetkililere haber verdi. Dumanlar ve patlamaların devam etmesi üzerine, bölgeye gelen emniyet ve itfaiye ekipleri, yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatarak güvenlik şeridi çekti. Bölge elektriğinin kesilmesini ardından gelen Aydem yetkilileri ve itfaiye ekipleri olaya müdahale etti. Müdahale sırasında Aydem yetkililerinin koruyucu herhangi bir giysi giymemesi ise dikkat çekti. Şans eseri can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı patlamalardan sonra bir açıklama yapan Aydem yetkilileri, patlamanın aşırı yüklenme ve sıcak nedeniyle meydana geldiğini belirttiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı