REKLAMI GEÇ

Korona önlemleri ihlallerine ağır ceza

Korona önlemleri ihlallerine ağır ceza

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetimleri sürüyor. Son bir hafta içinde 281 kişiye 259 bin 950 lira para cezası kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2021 Pazartesi, 17:00

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs önlemlerine yönelik denetimleri sürüyor. 18-24 Ocak tarihleri arasında yapılan denetimlerde maske, mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamaları ile karantina ihlallerine yönelik önemli cezalar kesildi.

9 KİŞİ KARANTİNADAN KAÇTI
18-24 Ocak tarihleri arasında yapılan denetimlerde, koronavirüs testleri pozitif çıktığı ya da temaslı oldukları için karantinada bulunması gereken 9 kişinin dışarıda olduğu belirlendi. Bu kişilere karantina ihlalinden dolayı 7 bin 740 lira para cezası kesildi, ayrıca KHK yurdunda zorunlu karantina süreçleri başlatıldı. Bu kişiler hakkında adli soruşturma da başlatıldı.

SOKAĞA ÇIKTILAR, CEZAYI YEDİLER
Koronavirüs önlemleri kapsamında bir süredir uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması en çok ihlal edilen kurallardan biri. Hafta içi ve hafta sonları uygulanan kısıtlamayı ihlal eden 242 kişiye 217 bin 800 lira para cezası kesildi.

23 KİŞİYE SOSYAL MESAFE CEZASI
Polisin açık olan işyerleri başta olmak üzere sosyal mesafe kuralına ilişkin yaptığı denetimlere 23 kişi takıldı. Bu kişilere toplam 20 bin 20 lira para cezası kesildi.

MASKE TAKMAMAKTA ISRAR EDİYORLAR
Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimlerde maske takmadıkları belirlenen 16 kişi hakkında işlem yapıldı. Bu kişilere 14 bin 400 lira ceza kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı