REKLAMI GEÇ

KPSS operasyonu Denizli’ye de uzandı

KPSS operasyonu Denizli’ye de uzandı

KPSS soruşturması Denizli’ye de uzandı. 2010 yılındaki Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında aralarında Denizli’den bir kişinin de olduğu 44 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 13:09

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü 2010 yılındaki KPSS ile ilgili usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturmada gözaltılar devam ediyor. Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 19 ilde 44 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Denizli’den bir kişi hakkında da gözaltı kararı verildiği ortaya çıktı. Şu ana kadar 25 kişinin gözaltına alındığı, kalan 19 kişinin ise aranmasına devam edildiği bildirildi. Soruşturma kapsamında şüpheliler, “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, suç delillerini yok etmek ve görevi kötüye kullanmak” gibi iddialarla suçlanıyor.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 26 Mayıs 2015, 23:26

Yaw ne olmuş ki KPSS’ye? Laa akideş; hindi bunlaan yandeşleri sınava giiimeden de memur olmeyola mı? Faaakı ne gari? Benim hıısızım seninkine dövee! Öleee mi oleye bu işlee?

mehmet   -  Bağlantı 26 Mayıs 2015, 19:16

bu terör örgütü gereken cezayı çekmeli. haksız atanan memurlar görevden alınmalı. Milli Eğitim Bakanlığında kapalı tayin yöntemi ile görev yeri değiştirilen ve atanan şebeke elemanlarına en ağır ceza verilmelidir. Garibanın suçu ne?

haydar   -  Bağlantı 26 Mayıs 2015, 16:31

ÖSS’de, KPSS’de, TUS’da, Hakimlik Savcılık ve polislik sınavlarında kolkola yolsuzluk yapıp, binlerce fakir çocuğu atama bekliyorken kul hakkı yediniz.Burada yolsuzluk var denildiğinde de söyleyenleri vatan haini ilan ettiniz.Hesap vereceksiniz.

Bakış AÇısı   -  Bağlantı 26 Mayıs 2015, 13:59

Sıkıntı sadece KPSS değil gibi geliyor bana. Böyle bir örgüt varsa tüm sınavlarda sıkıntı vardır. KPDS ÜDS çok dedikodular var… Sınırlanmasın KPSS ile soruşturma..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı