REKLAMI GEÇ

Çamlaraltı Mahallesi’nde kurşunlama

Çamlaraltı Mahallesi’nde kurşunlama

Çamlaraltı Mahalle’sinde 3 kişi arasında başlayan tartışma önce kavga, ardından da kurşunlamaya döndü. İki kişinin darp ettiği ve ardından da pompalı tüfekli vurduğu genç hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan iki saldırgan yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2016 Pazartesi, 15:02

Olay, Çamlaraltı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ö.K. ile K.E, 23 yaşındaki Y.A.’nın yanına yaklaştı, tartışmaya başladı.

Tartışma kısa süre içinde kavgaya döndü, Ö.K. ile K.E, Y.A.’yı feci şekilde darp etti. Ardından yanlarında bulunan av tüfeği ile Y.A.’yı yaralayan saldırganlar, 34 plakalı bir araca binerek olay yerinden kaçtı.

Çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Y.A. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis, Y.A.’yı önce dövüp, ardından da tüfekle vuran Ö.K. ile K.E’nin yakalanması için soruşturma başlattı. Ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri ışığında kısa sürede saldırganları yakaladı.

Saldırganlar Ö.K. ile K.E Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yorumlar

kamil   -  Bağlantı 8 Kasım 2016, 10:51

Herkeste silah var arkadaş..! İnsanlar çığrından çıkmış gibi ufak bir meseleyi bile silahla halleder hala geldik. Kesinlikle bu konuda önlemler alınmalı, 1- gençleri özendiren mafya dizileri kaldırılmalı, 2- silah bulundurma cezası ağır olmalı.

MEHMET   -  Bağlantı 7 Kasım 2016, 15:28

Yazık arkadaş sizlere. En ağır cezalar gelmeli, öyle bir ülkeyiz ki kimse yapacağından geri kalmıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı