REKLAMI GEÇ

Kuzeninin öldüğü kazada görevdeydi

Kuzeninin öldüğü kazada görevdeydi

Bursa Caddesi’ndeki otobüs kazasında acı bir tesadüfü de yaşandı. Kazadan hemen sonra olay yerine görev için giden Denizli Sağlık Müdürlüğü’nün 112 Acil Servislerden sorumlu müdür yardımcısı Bekir Yenipazarlı, aynı kazada halasının kızı Kevser Gürel’i kaybetti. Yenipazarlı, acı haberi görevini tamamladıktan sonra öğrendi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2014 Cuma, 17:20

Telsizden kaza anonsunu duyan Yenipazarlı, ambulansları koordine etmek için hemen olay yerine gitti. O, olay yerine vardığında, durumu en ağır olan yaralıya ilk müdahale yapılmış veambulans Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne gitmek üzere yola çıktı.

Olay yerinden tüm yaralılar sevk edilinceye kadar görevinin başında olan ve ambulansları yönlendiren Yenipazarlı, ofisine geri döndü. Bu sırada halasının kızının trafik kazası geçirdiği haberini alan müdür yardımcısı, hemen PAÜ Hastanesine gitti, kuzeninin yaşamını yitirdiği haberiyle yıkıldı.

Acı haberi almanın üzüntüsünü yaşayan Yenipazarlı, görev yaptığı sırada hiçbir şeyden haberinin olmadığını, ölüm haberini sonradan aldığını söyledi, “Bu acı tesadüfün derin üzüntüsü içindeyim. Ben geldiğimde olay yerinden ayrılan ambulansta kuzenim varmış. Çok üzgünüm” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı