REKLAMI GEÇ

Lastik yaktılar, Denizli’yi kara bulutlar sardı

Lastik yaktılar, Denizli’yi kara bulutlar sardı

Sanayi Bölgesi’nden yükselen dumanlar yürekleri ağza getirdi. Kısa süre içinde Denizli’yi kara bulutlar sardı, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süreli korku ve karmaşa yaratan olayın ise bir işyeri yangını değil, bir kişinin lastiği ateşe vermesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Hem itfaiye, hem de Denizli rahat bir nefes aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 13:19

Öğle saatlerinde İzmir Asfaltı’nın alt bölgesinde bulunan sanayiden siyah dumanlar yükselmeye başladı. Kısa süre içinde sanayi bölgesi başta olmak üzere Denizli’yi kara bulutlar sardı.

İhbarın ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak, kısa süre içinde Denizli’yi saran kara bulutların nedeninin işyeri yangını değil, yol kenarında bulunan bir lastiğin ateşe verilmesi olduğu ortaya çıktı.

İtfaiye ekipleri lastiği söndürdü, Denizli rahat bir nefes aldı. İtfaiye ekipleri, zaman zaman bu tür olaylara müdahale ettiklerini belirterek, “Bir lastik tüm Denizli’yi siyah dumanlar altında bırakabilir. Petrol türevli olduğu için uzaktan çok büyük yangın gibi görünüyor. Ancak, küçük çaplı bir lastik yangını” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

temiz hava   -  Bağlantı 20 Kasım 2015, 10:08

memlekette hava çok temizmiş gibi birde bu zehirimi savurmuşlar gökyüzüne yazık…sorumlular bulunup cezalandırılmalı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı