REKLAMI GEÇ

LÖSEV dolandırıcılığına iki tutuklama

LÖSEV dolandırıcılığına iki tutuklama

Denizli genelinde lösemili çocuklar yararına kullanılacağını söyleyerek LÖSEV adına bağış topladığı öne sürülen iki kişi gözaltına alındı. Zanlılara 5’er ay hapis ve para cezası verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 12:50

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şikayetler üzerine sahte LÖSEV kumbarası oluşturarak halktan yardım toplayan kişiler hakkında soruşturma başlattı. Bir benzin istasyonuna üzerinde LÖSEV görselleri yapıştırılmış yardım kutusu bırakarak LÖSEV’e yapılacak yardımlardan faydalanmaya çalışan kişiler hakkında kamu davası açıldı. Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, sanıkların her birinin, 5’er ay hapis ve adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

LÖSEV’DEN ÇAĞRI: İHBAR EDİN
LÖSEV Vakfı’ndan yapılan açıklamada kapıya gelip LÖSEV adına gazete satmaya, sahte makbuzlarla bağış toplamaya çalışan kişilere karşı dikkatli olunması istenerek, “Palyaço kıyafetiyle veya maske takmış lösemili çocuk görünümüyle sokakta size LÖSEV adına bir şeyler satmak isteyenlere inanmayınız. Organize şekilde hareket eden, topladıkları bağışları kendi çıkarları doğrultusunda kullanan bu kişilere karşı dikkatli olunuz. Dolandırıcıları 155 Polis İmdat’a ve 0532 723 04 44 LÖSEV İhbar Hattı’na bildiriniz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı