REKLAMI GEÇ

Maganda kurşunuyla omzundan yaralandı

Maganda kurşunuyla omzundan yaralandı

DENİZLİ’de sabah bayram namazı için camiye giden 16 yaşındaki Mustafa Ali Hatırlı, nereden geldiği belli olmayan kurşunla sağ omzundan yaralandı. Hatırlı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ateş açan şehir magandasının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2014 Cumartesi, 17:34

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında, Fatih Mahallesi 1931/6 Sokak üzerinde meydana geldi. Bayram namazına giden Mustafa Ali Hatırlı, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunla sağ omzundan yaralandı. Yakınları tarafından otomobille Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hatırlı’nın omuzundaki kurşun çıkarıldı. Hatırlı’nın ‘yorgun mermi’ olarak tabir edilen kurşunla yaralandığı belirlendi. Kurşunun omuzundaki kemiğe isabet edip kaldığı öğrenildi. Ateş açan şehir magandasının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bayram namazı için evden çıktığını belirten Mustafa Ali Hatırlı, “Evden çıktım. Arkadaşlarımı alıp bayram namazına gidecektim. Sokakta yürürken, silah sesi duydum ve omuzumda acı hissetim. Kanamaya başlayınca hastaneye geldik. Neyse kurşun yavaşlamış, o yüzden omzumda ilerlemedi. Ucuz kurtuldum başıma isabet edebilirdi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı