REKLAMI GEÇ

Malatya’dan geldi, Denizli’de kayboldu

Malatya’dan geldi, Denizli’de kayboldu

Yaklaşık 8 ay önce Malatya’dan Denizli’ye gelen ve Buldan’da tantuni salonu açan Hakan Esen (37) kayıplara karıştı. İki gün önce kimseye haber vermeyen, sabah işe gelmeyince telaşlanan ustaları tarafından kayıp başvurusu yapılan Hakan Esen’in bulunması için çalışma başlatıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü de Esen için kayıp alarmı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2016 Perşembe, 12:48

Malatyalı olan ve bu ilde çalıştığı elektrik dağıtım şirketinin el değiştirmesi nedeniyle işinden ayrılan Hakan Esen (37), yaklaşık 8 ay önce Denizli’ye geldi. Eşinden ayrıldığı ve yalnız yaşadığı öğrenilen Hakan Esen, Buldan’a yerleşti ve burada gıda sektörüne girdi, tantuni salonu açtı.

8 aydan bu yana ustalar ile birlikte ilçede tantuni satışı yapan Hakan Esen, iki gün önce ortadan kayboldu. Tantuni salonunda çalışan ustalar sabah işyerine gelmemesi nedeniyle endişelendikleri Esen’in evine gitti, burada da bulunamadı. Bir süre daha bekleyen ustalar, durumu hem polis, hem de Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan kardeşlerine bilgi verdi.

HER YERDE ARIYORUZ
Hakan Esen’in kardeşi Murat Esen, kendisinden iki gündür haber alamadıklarını söyledi. Kardeşi ile sürekli görüştüklerini, ancak irtibatlarının iki gün önce kesildiğini belirten Murat Esen, endişe ettiklerini söyledi.

Türkiye’nin bir çok bölgesinde kardeşleri ve akrabaları tarafından arandığını, ancak henüz bir sonuç alamadıklarını belirten Murat Esen, “Kaybolmasına anlam veremedik. Bizim bildiğimiz bir sorunu yoktu. Eşinden ayrıldığı için yalnız yaşıyordu, bir süre önce Denizli’ye gitti ve oraya yerleşti. Her yerde arıyoruz, ancak bir sonuç elde edemedik. Hakan’ı görenler ya da yerini bilenlerden yardım bekliyoruz. Durumu 155’e bildirsinler” dedi.

denizli-kayip-hasan-tantunici-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı