REKLAMI GEÇ

Market hırsızları güvenlik kamerasına takıldı

Market hırsızları güvenlik kamerasına takıldı

Denizli’de, bir marketten 15 bin lira değerinde sigara ve içki çalan iki hırsızın, işyerine girme anı başka bir işletmenin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2014 Cuma, 09:29

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Olay, mahalle ile aynı ismi taşıyan Çaybaşı Caddesi’ndeki Öncü Market’te meydana geldi. Girdikleri marketten 15 bin lira değerinde sigara ve içki çalan iki hırsızın işyerine girme anı, başka bir işletmenin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaydedilen görüntülerde kimliği belirsiz iki kişinin önce çevreyi kontrol ettiği, ardından, keski aletiyle kilitleri kesmeye çalıştığı ve caddeden otomobillerin geçmesi üzerine park halindeki bir aracın arkasına saklandığı görüldü.

Caddenin yoğunluğu nedeniyle birkaç denemeden sonra başarılı olabilen hırsızlar, ardından kayıplara karıştı. Hırsızların kaçmasının ardından olayı fark eden bir vatandaşın durumu polise bildirdi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis hırsızların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Cadde ortasındaki marketin soyulmasına tepki gösteren işyeri sahibi Aynur Aygül, “Hırsızlar, çok rahat davranıp, içeriye girmiş. 15 bin lira zarar var. Sigaraları ve içkileri çalmışlar. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı