REKLAMI GEÇ

Marketten hırsızlık güvenlik kamerasına takıldı

Marketten hırsızlık güvenlik kamerasına takıldı

Denizli’de bir marketin kepengini kırarak içeriye giren iki kişi, yaklaşık 30 bin lira değerinde sigara çaldı. Hırsızların sigaraları yanlarında getirdiği çuvala doldurma anı, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kayıplara karışan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2015 Perşembe, 12:41

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, Fatih Mahallesi’ndeki Yatağan Market’te meydana geldi. 52 yaşındaki Ali İhsan Akıl’a ait marketin kepengini kıran kapüşonlu iki kişi, içeriye girdikten sonra raftaki sigaraları yanlarında getirdiği çuvala doldurdu. Kasadaki bozuk paraları da alan hırsızlar, daha sonra marketten çıkarak kayıplara karıştı.

ic-1Sabah geldiği işyerinde hırsızlık fark eden işyeri sahibi Akıl, polisi aradı. İhbar üzerine markete gelen polis, çalışma başlatıp delil aradı. Güvenlik kameralarına da takılan hırsızların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Market sahibi Ali İhsan Akıl, yaklaşık 30 bin lira değerinde sigara ve para çalındığını belirterek, “Markete kepengi kırıp girmişler, girişteki güvenlik kamerasını da kırmışlar. Bütün sigaraları çalmışlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı