REKLAMI GEÇ

Martı Timleri görev başında

Martı Timleri görev başında

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde, Yunus ve Şahinlerden sonra bisikletli Martı Timi oluşturuldu. Martı Timi, şehrin huzur ve güvenliğinin devamının sağlanması için görev yapacak. Özellikle şehrin ara sokaklarında olaylara daha hızlı müdahale edebilmek amacıyla kurulan 10 kişiden oluşan Martı Timi, törenle göreve başladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2014 Salı, 12:36

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapacak 10 kişilik bisikletli Martı Timi’nin tanıtımı amacıyla tören düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törene, Vali Şükrü Kocatepe, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cengiz Yıldız ile birlikte daire müdürleri ve emniyet mensupları katıldı.

ic

Vali Şükrü Kocatepe, Martı Timleri ile polisin olaylara daha hızlı müdahale edebileceğini vurguladı.
Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli’de vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için görev yapan emniyet teşkilatına katılan Martı Timleri ile özellikle yunus ve motorize ekiplerinin giremediği ara sokaklarda etkin bir denetim ve olaylara müdahalenin mümkün olacağını söyledi.

Martı Timlerinin, Çınar Meydanı, üniversite çevresi ve ara sokaklarda bulunacağını belirten Demir, “Şu anda 10 bisikletli ekipten oluşan Martı Timi genişletilecek. Yalnıza Martı Timi değil, tüm motorize ekiplerin sayısı artırılacak” dedi.

Törende, 10 kişiden oluşan Martı Timi, bisikletleriyle kısa bir gösteri sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı