REKLAMI GEÇ

Maske, mesafe ve karantina kurallarını ihlal edenlere ceza yağdı

Maske, mesafe ve karantina kurallarını ihlal edenlere ceza yağdı

Koronavirüs yayılımını önlemek amacıyla hayata geçirilen kuralları ihlal edenler bir türlü önlenemiyor. 7-13 Aralık tarihleri arasında karantinada olması gerekirken sokakta yakalanan, maske takmayan ve sosyal mesafeye uymayanlara ceza yağdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2020 Pazartesi, 17:50

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüs önlemleri kapsamında hayata geçirilen kurallara uymayanlara yönelik gerçekleştirdiği denetimlerini sürdürüyor.

KARANTİNA KAÇAKLARI YAKALANDI
Koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları için karantinada bulunması gerekenlerin evlerinde kontrolleri devam ediyor. Emniyet güçleri, karantinada olması gerekevn 17 kişiyi sokakta yakaladı. Bu kişilere karantina koşullarını ihlal ettikleri için 53 bin 550 lira para cezası kesildi, ayrıca KYK yurtlarına yerleştirildi. Karantina ihlali yapan kişiler hakkında adli takip de başlatıldı.

MASKE TAKMAYAN 79 KİŞİYE CEZA
Polis, 7-13 Aralık tarihleri arasında maske takma zorunluluğu ile ilgili denetimlerini de sürdürdü. Bu süreçte maske takmadığı belirlenen 91 kişi hakkında işlem yapıldı. Bu kişilere toplam 81 bin 900 lira para cezası kesildi.

71 KİŞİ SOSYAL MESAFE KURALINI İHLAL ETTİ
Polis ekiplerinin yaptığı bir başka koronavirüs denetimi ise sosyal mesafe kuralı oldu. 7-13 Aralık tarihleri arasında 71 kişinin sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği belirlendi, toplam 182 bin 280 lira para cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı