REKLAMI GEÇ

“Mesleğimize sahip çıkacağız”

“Mesleğimize sahip çıkacağız”

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Adayı Hayrettin Çakmak, “Mesleğimize sahip çıkacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2010 Perşembe, 17:52

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Adayı Hayrettin Çakmak, göreve geldiklerinde ilk olarak Denizli’deki emlakçılar arasında birlik ve berberliği sağlayacak adımlar atacaklarını belirterek, “Güçlü bir oda olmak için önce birlik olmak gerekir. Bizim de ilk icraatımız bu olacak” dedi.

Emlakçılar arasında birlik ve beraberliği sağlarken, Denizli halkı ile de bütünleşmenin önemine değinen Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Adayı Hayrettin Çakmak, “Son yıllarda emlakçılık mesleğine yoğun ilgi gösterilmesi bizim açımızdan çok sevindiricidir. Mesleğimize sahip çıkarak, gelecek kuşaklara aktarmak isteyen insanların sayısının artması emlakçılığa duyulan güvene paralel olarak artacaktır. Ancak, bu artışın yanında emlakçılığı meslek olarak yapacakların eğitimlerinin de eksiksiz olması gerekiyor. Bu nedenle mesleki eğitimler ön planda tutulacaktır” dedi.

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Adayı Hayrettin Çakmak, 23 Ocak’ta yapılacak seçimlerde göreve gelmeleri halinde, tecrübeli yönetim kurulu üyeleri ile Denizli halkına ve meslektaşlarına, tam bir uyumluluk içerisinde hizmet vereceklerini söyledi. Çakmak, “Bizim farkımız, yapacağımız hizmetlerle ortaya çıkacaktır. Emlakçılık mesleğine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı