REKLAMI GEÇ

Milyoner olma hayalleri, dolandırıcıya takıldı

Milyoner olma hayalleri, dolandırıcıya takıldı

Acıpayam’da telefonla ulaştığı kişileri, bir yakınındaki yüklü miktarda İngiliz Sterlinini ederinin altında vereceğini ileri sürerek köye çağırıp, 400 bin liralarını alıp kaçtığı iddia edilen şüpheli yakalandı. Şüphelinin 4 ayrı dolandırıcılık olayına daha karıştığı ve 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2022 Salı, 14:48

Acıpayam yaşayan Muharrem S. (48) iddiaya göre, İstanbul’da yaşayan Volkan D. (34) ve 3 arkadaşını arayarak, bir yakınında 200 bin İngiliz Sterlini olduğunu ve değerinin altında vereceğini söyledi. Bunun üzerine Volkan D. 3 arkadaşıyla birlikte ilçeye geldi. Buluşma yerinde Muharrem S. içinde kağıt dolu çantayı Volkan D’ye gösterdi ve 400 bin lirasını aldı.

Muharrem S. sonrasında evin arka kapısından kaçarak kayıplara karıştı.

JANDARMA OPERASYON DÜZENLEDİ
İhbar üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç araştırma Timi (JASAT), şüpheliyi yakalamak için çalışma başattı.

Şüphelinin ilçedeki bir evde saklandığını belirleyen ekipler, adrese operasyon düzenledi. Şüpheli, operasyonda evin yanındaki ahırda saklanırken yakalandı.

İfadesinde paraları eğlence mekanlarında harcadığını ileri süren şüphelinin, tanınmamak için saçlarını da boyadığı ortaya çıktı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Şüphelinin 4 ayrı dolandırıcılık olayına daha karıştığı ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı