REKLAMI GEÇ

Muratdede Mahallesi’nde yangın paniği

Muratdede Mahallesi’nde yangın paniği

Muratdede Mahallesi’nde gece geç saatlerde ardiye olarak kullanılan depoda başlayan yangın, bitişiğindeki 2 katlı bir eve sıçradı. İtfaiye ekipleri zamanında müdahale ile evi tamamen yanmaktan kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2016 Pazartesi, 10:38

Yangın, Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi 374 sokakta gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Şöhret Dal’a ait 36 numaralı evin ardiye olarak kullanılan deposunda başlayan yangın, kısa süre içinde yapıyı sardı.

Çevrede bulunan vatandaşlar alevleri fark ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kayalık Şubesi ekipleri sevk edildi.

2 KATLI BİNAYA SIÇRADI
Ardiyeyi saran alevler, bitişiğindeki Mustafa Acar’a ait iki katlı binaya da sıçradı. İtfaiye ekipleri olaya zamanda müdahale etti ve alevler iki katlı binayı sarmadan duvarda kontrol altına aldı.

Yangında ardiye deposu kullanılamaz hale gelirken, iki katlı binanın duvarı ve çatısında hasara yol açtı.

KASTEN YAKILDI İDDİASI
İtfaiye ekipleri yangının kontrol altına aldıktan sonra çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı. Ekipler, yangının ardiye deposuna dışarıdan atılan yanıcı madde nedeniyle çıktığını belirledi.

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

denizli-murat-dede-yangin-panigi-1

ACIPAYAM’DA SAMANLIK YANDI
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri de Oğuz Mahallesi’nde meydana gelen samanlık yangınına müdahale etti.

Samanların kullanılamaz hale geldiği yangın kontrol altına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı