REKLAMI GEÇ

Narkotik 3 ay takip etti, 62 kişi şafak operasyonuyla yakalandı

Narkotik 3 ay takip etti, 62 kişi şafak operasyonuyla yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube görevlileri, başarılı bir operasyona daha imza attı. Silahlı Uyuşturucu Çetesi’ni deşifre eden görevliler, Şafak Operasyonu ile 62 kişiyi yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2019 Cuma, 18:31

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıs ve organizasyonlara yönelik 3 aylık çalışmanın ardından operasyon düzenledi. Eş zamanlı olarak yapılan “Şafak Operasyonu” adı altındaki baskınlar sonucunda silahlı uyuşturucu çetesi çökertildi. Yapılan baskınlarda 62 kişi yakalandı.

Aralarında çalışan bir kamu görevlisinin de bulunduğu silahlı uyuşturucu çetesinin tüm bağlantılarını deşifre eden narkotik ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Özel Harekat kuvvetlerince yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı operasyon kapsamında sabah saatlerinde eş zamanlı olarak il merkezi ve Honaz’da tespit edilen adreslere baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette paketlenmiş uyuşturucu maddeler ile şebeke üyelerinin kullandığı silahlar ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 3 (üç) aydır devam eden çalışmalar ve doğrultusunda yapılan operasyonla 203 gram eroin maddesi, 79 gram metamfetamin maddesi, 5 gram esrar maddesi, 14 adet ecstasy hap, 35 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 adet tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Suç geliri 4 bin 130 liraya da el konuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı