REKLAMI GEÇ

Narkotik görevlileri UYUMA aplikasyonunu tanıttı

Narkotik görevlileri UYUMA aplikasyonunu tanıttı

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığı ile mücadelesini sürdürüyor. Görevliler, Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu’nu (UYUMA) vatandaşlara tanıttı ve “Uyuşturucu ile mücadelede gözümüz olun” çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2019 Çarşamba, 17:41

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu kullanımı ve ticareti ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Narkotik şube tarafından bu bağlamda Candoğan Parkı önüne kurulan “Narko Nokta” ile vatandaşlar uyuşturucu konusunda hem broşürlerle hem sözlü olarak ve hem de Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu’nu (UYUMA) konusunda bilgilendirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Birimi’nin destek verdiği çalışmaya narkotik arama köpeği Jiby’de dahil edildi.

Narko-Nokta’ya kurulan ekranda Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nca üniversite gençleri arasında düzenlenen kısa film yarışmasının birincilik alan “İki Ekmek” adlı eseri, UYUMA tanıtım filmleri ile madde bağımlılığına dair görseller yayınlandı. Nokta’da bulunan narkotik madde arama köpeği Jiby ‘de büyük küçük herkesin ilgi odaklarından oldu. Madde arama köpekleri hakkında merak edilenler Jiby’nin eğiticisine soruldu. Narko-Nokta’yı ziyaret eden vatandaşlarımıza İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu) projesi, uyuşturucu madde bağımlılığı, bağımlılık döngüsü, tedavi hizmetleri gibi pek çok konuda bilgi verildi, el broşürleri dağıtıldı.

Çalışmada Narkotik Suçlarla Mücadelenin önemini bir kez daha vurgulayan emniyet görevlileri vatandaşlara UYUMA aplikasyonunu nasıl kullanacaklarını anlatarak “Gözümüz Olun” çağrısı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı