REKLAMI GEÇ

Narkotikçi usulü Afrin selamı

Narkotikçi usulü Afrin selamı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri birbiri ardına başarılı operasyonlara imza attı. Çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 5’i yabancı uyruklu 8 zanlı tutuklandı. Polis, Afrin kahramanlarına kendi yöntemiyle selam gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2018 Çarşamba, 11:32

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri birbiri ardına başarılı operasyonlara imza attı.

YABANCI UYRUKLU ZANLI HAPLA YAKALANDI
Yabanci uyruklu bir kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarının alınmasının ardından takibe başlayan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde gözaltına aldıkları bayancı uyruklu zanlının üzerinde 75 adet methadone isimli uyuşturucu hap ele geçirdi. Zanlının sorgusunun ardından mahallede bulunan bir aparta operasyon düzenleyen narkotik ekipleri, yastık içerisine gizlenmiş halde 1615 adet methadone hap daha ele geçirdi.

AFGAN UYRUKLULAR METAMFETAMİN İLE YAKALANDI
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri bu kez Fesleğen Mahallesi’nde bulunan bir aparta baskın yaptı. Uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen Afgan uyruklu üç zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Apart içerisinde yapılan aramalarda 11 paket halinde 91 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

RİSK NOKTASINDA OPERASYON
Narkotik ekipleri uygulama noktasında yapılan kontrollerde de uyuşturucuya geçit vermedi. Ankara yolu üzerinden seyir halinde olan bir araç durumundan şüphelenilerek durduruldu. Araçtan inmemek için görevlilere direnen şüphelilerin üzerinde 229 gram metamfetamin maddesi bulundu.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda toplam 1690 adet methadone uyuşturucu hap, 323 gram metamfetamin maddesi, 12 gram eroin ve 8 gram esrar ele geçirildi.

5’İ YABANCI UYRUKLU 8 ZANLI TUTUKLANDI
Uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edilen 5’i yabancı uyruklu 9 şüpheliden 8’i tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı 10 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı