REKLAMI GEÇ

NELER OLUYOR BİZE

NELER OLUYOR BİZE

İlimizde son bir haftada ardı ardına yaşanan tüyler ürpertici cinayetler ve olaylar, toplum nereye gidiyor sorularını akıllara getirdi. İşte Denizli’de son bir haftada yaşanan ilginç olaylar ve gelişmeler.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2009 Pazar, 15:29

GÜNEY’DE İNTİHAR İLE ORTAYA ÇIKAN GERÇEKLER
İlimizde ilk olarak yaşanan olay Güney İlçesi’ne bağlı Kerimler Köyü’nde yaşandı. Emekli polis memuru Ahmet Özkan, geçen salı günü, kaybolan damadı Ahmet Kuloğlu’yla ilgili ifadesinin alınmak için evine gelen jandarmaları görüntüce, çenesinin altına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti. Bunun üzerine Kuloğlu’nu Özkan’ın öldürmüş olabileceği ihtimali üzerine jandarma tarlalarında arama çalışması başlattı. Bu sırada, Şırnak’ta polis olarak görev yapan oğlu Ali Özkan, babasının evinde kendi el yazısıyla yazdığı, damadını öldürüp, gömdüğünü itiraf ettiği bir not bularak, jandarmaya teslim etti. Bunun üzerine jandarma ekipleri, çalışmalara ara verip, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nden ceset arama köpeği istedi ve tarlada ceset arama çalışmalarına başladı.

TÜLİN HEMŞİRE ŞOHBEN KURBANI
Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisinde görev yapan Tülin Topçu Kiremitçi Mahallesi’ndeki evinde ölü olarak buldu. Yapılan otopsi sonucunda hemşire Tülin Topçu’nun karbonmonoksit g+azından zehirlendiği ortaya çıktı. Tülin Topçu için Denizli Devlet Hastanesinde düzenlenen cenaze töreninde ise gözyaşları Tülin hemşire için aktı.

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
Bir tüyler ürperten olayda Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. Karşıyaka semtindeki ağabeyinin evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan S.A’nın (32) ağabeyi G.A (37) ile karısı F.A (33) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın meydana gelmesinin ardından polis tarafından gözaltına alınarak sorgulanan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılan G.A ve F.A, Cumhuriyet Savcısı’nın bir üst mahkemeye itiraz etmesi üzerine, tutuklandı. Zanlılar, Kocabaş Cezaevine gönderildi.

KANLI HESAPLAŞMA
Denizli’de bir alışveriş merkezinin önünde bekleyen 24 yaşındaki İskender Aşçı’ya, içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açıldı. Saldırıda Aşçı ile olay yerinde bulunan güvenlik görevlisi Zekeriye Eriş ve 14 yaşındaki Hasan Kervan yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken otomobilde bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

BOŞANDIĞI EŞİNİN AKRABALARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ
Denizli’de bir kişi, boşandığı eşinin yakınları tarafından darp edilerek ve bıçaklanarak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Denizli’deki bir alışveriş merkezinde çalışan Murat A. (27), dün akşam geç saatlerde, bir süre önce boşandığı eşi H.A. ile Kayalık Caddesi üzerinde tartıştı. Bunun üzerine H.A, durumu yakınlarına bildirdi. Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu önüne gelen H.A’nın yakınları ile Murat A. ve arkadaşları arasında kavga çıktı.
Darp edilip vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan Murat A, kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

OĞLUNU ÖLDÜRDÜ DEDİKODUSU İNTİHAR ETTİRDİ
Denizli’nin Çıtak beldesinde bir kişi, ”6 aydır kayıp olan zihinsel engelli oğlunu öldürüp evlerindeki kuyuya attığı söylentileri üzerine bunalıma girip av tüfeği ile intihar etti.
Alınan bilgiye göre, zihinsel engelli Ö.E’den (32) altı aydır haber alınamaması üzerine beldede, ”çocuğun babası tarafından öldürüp evlerinin bahçesindeki kuyuya atıldığı” söylentileri yayılmaya başladı. Ekiz ailesinin bir komşusunun kuyunun aranmasına ilişkin başvurusu üzerine, jandarma, Çivril Adliyesinden mahkeme kararı çıkarttı. İş makineleriyle evin önüne giden jandarma, çiftçilik yapan baba İ.E’ye arama kararını tebliğ etti.
İ.E, jandarmanın tebligatı ve köylülerin evinin önünde toplanması üzerine, park halindeki kamyonun şoför mahalline binerek, av tüfeğiyle intihar etti. Kuyuda yapılan aramada ise Ö.E’nin cesedine rastlanmadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı