REKLAMI GEÇ

O kadından kocasına dokelte fırçası

O kadından kocasına dokelte fırçası

En son Denizli’de görüldükten sonra Suriye’ye giderek, terör örgütü IŞİD’e katıldığı iddia edilen H.T.B’den kocası R.B.’ye “dekolte giysili fotoğraf” fırçası. Whatsapp ile mesaj gönderen iki çocuk annesi H.T.B.’nin eşine “Açık saçık resimler. Ayıp ayıp… Bari kapalı olsaydı” diye yazdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2015 Cuma, 16:02

2 yaşındaki oğlu Y.A. ile birlikte terör örgütü IŞİD’e katıldığı iddia edilen 26 yaşındaki H.T.B., ayrı yaşadığı 27 yaşındaki eşi R.B.’ye whatsapp programından mesaj gönderdi. Çocuğun durumunun iyi olduğu belirtilen mesajda H.T.B., eşine hakkında haber yaptırdığı içinde tepki gösterdi.

Karaman’da şu an bir kız öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan R.B., 7 yıl önce çalışmak için gittiği Muğla Dalaman’da tanıştığı H.T.B. ile evlendi. Karaman’a dönen çiftin bu evliliğinden 2 erkek çocuğu oldu. Çift yaklaşık 1 yıl önce tekrar Dalaman’da yaşama kararı aldı. Ancak R.B. iş bulamadığı için Karaman’a geri döndü. Eşi ve 2 çocuğunu da Dalaman’a yaşayan kayınvalidesinin yanına bıraktı. R.B. bir süre sonra büyük oğlu M.E.’yi, Karaman’a getirdi. Dalaman’da havalimanında bir dönemgüvenlik görevlisi olarak çalışan eşi H.T.B.’nin İslami örgütlerden bahsetmesi ve yakın ilgi duyması üzerine çift ayrı yaşamaya başladı.

R.B., 8 aydır ayrı yaşadığı eşi H.T.B.’nin yaklaşık 1 hafta önce 2 yaşındaki oğlu Y.A.’yı da yanına alıp terör örgütü IŞİD’e katıldığını belirterek, sesini duyurmak ve oğluna kavuşmak için Başbakan’dan yardım istedi. Bu durumun gazetelerde yer alması üzerine şu an Suriye’nin Rakka kentinde olan H.T.B., eşi R.A.’ya cep telefonundan, whatsapp programı üzerinden mesaj gönderdi.

denizli-iside-katilan-kadindan-kocasine-dekolte-fircasi-ic‘FOTOĞRAFLAR KAPALI OLSAYDI’
Mesajında, hakkında haber yaptırdığı için eşine tepki gösteren H.T.B., çocuğun durumunun iyi olduğunu ayrıca yayınlanan haberlerde açık giyimli fotoğraflarının olmasına kızarak, ‘ Açık resim, bari kapalı olsaydı’ dedi.

Bu mesajı alan R.B., “Ben özellikle çocuğuma kavuşmak istiyorum. Sesimi duyurmak istedim. Eşim şu an peçe ve siyah çarşaf giymiş. Bu fotoğrafları da kayınvalideme göndermiş. Ben de bu fotoğraflarla birlikte eşimin daha önce kendi facebook hesabından da yayınladığı fotoğrafları basınla paylaştım. Benim tek amacım çocuğuma kavuşmak” dedi.

Muammer ŞEN / KARAMAN (DHA)

ISİD-ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı