REKLAMI GEÇ

O ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

O ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Narkotik dediktiflerinin uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan biri polis 12 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2019 Cumartesi, 14:26

(AA) Denizli’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi kapsamlı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Kent merkezi ve Honaz ilçesini kapsayan operasyon 3 ay süren izleme faaliyetinin ardından başladı.

Dedektifler 14 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonlar sırasında bölgede drone ile kuş uçurtulmadı. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda açılmayan kapılar koç başları ile kırıldı. Toplamda 150 polisin katıldığı büyük operasyona Cahaco ve Jiby adlı narkotik köpekleri de eşlik etti.

Aramalarda sentetik uyuşturucu, eroin, esrar, hap gibi maddelerin yanı sıra ruhsatsız tabanca ve tüfekler de ele geçirildi. Şüphelilerin kullandığı bir otomobil içinde yapılan aramada uyuşturucu direksiyon kutusunda bulundu.

Operasyonun en ilginç yanı ise gözaltına alınan 12 zanlı arasında bir de aktif görevde bulunan polis memurunun varlığı oldu. Polis memuru A.K’nın uyuşturucu tacirleri ile irtibatlı olduğu ve operasyonlara ilişkin bilgi sızdırdığı iddia edildi. Sanıklar bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı