REKLAMI GEÇ

Öfkeli koca eşini öldürüp intihar etti

Öfkeli koca eşini öldürüp intihar etti

Denizli’de, ayrı yaşadığı kocasının “eve dön” çağrısına “hayır” diyen kadın erkek terörünün kurbanı oldu. Eşini öldüren 44 yaşındaki H.B. ise, aynı silahı kendisine doğrultup intihar etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2014 Cuma, 09:47

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Olay, Pelitlibağ Mahallesi Zebrano Düğün Salonu yakınlarında meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde taşeron işçi olarak çalışan kamyon şoförü H.B, şiddetli geçimsizlik nedeniyle kendisinden iki aydır ayrı yaşayan ve boşanmak isteyen 42 yaşındaki 2 çocuk annesi eşi Z.B. ile sokak ortasında tartıştı.

“Eve dön” teklifi yaptığı eşinin olumsuz yanıt vermesi üzerine çılgına dönen H.B, yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların sırtına isabet etmesiyle ağır yaralanan Z.B, kanlar içinde yere yığılırken, H.B. bu kez namlusu kısaltılmış tüfeği kalbine dayayıp tetiğe dokundu. H.B. olay yerinde yaşamını yitirirken, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekibince Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Z.B. tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Annesi ile birlikte iş çıkışı eve dönmekte olan, babasının önce annesini öldürmesine, daha sonra da intihar etmesine tanık olan 20 yaşındaki E.B. ise şok geçirdi. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen E.B’nin olayla ilgili bilgisini başvuruldu.

2 AYDIR AYRI YAŞIYORLARDI

Bu arada, Z.B’nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki ay önce evi terk edip, iki çocuğuyla birlikte ağabeyinin evinde yaşamaya başladığı öğrenildi. Z.B’nin kızı E.B. ile birlikte bir mermer fabrikasında çalıştıkları ve olay sırasında iş çıkışı birlikte servisten inip, ağabeyinin evine gittikleri belirlendi. H.B’nin ise eşini ikna etmek için servisi beklediği ortaya çıktı.

Öte yandan, yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından H. .’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı