REKLAMI GEÇ

Öğrenciyi polis kurtardı

Öğrenciyi polis kurtardı

İmam Hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki B.K, sabah saatlerinde okulun ana binasının çatısına çıktı. Yaklaşık 2,5 saat çatıda kalan öğrenci tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt verdi. İntihar için çatıya çıkan B.K. bir anlık dalgınlığı sonucu polis tarafından tutularak kurtarıldı.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2008 Salı, 01:00

Öğrencinin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis memuru kız öğrenciyi çatıda yakalayarak aşağıya indirdi.Olay sabah saatlerinde Ankara Asfaltı üzerinde bulunan İmam Hatip Lisesi’nde meydana geldi. Okulun 2. sınıfına devam eden B.K arkadaşlarına öğretmenlerine verilmek üzere ‘Herkesten Nefret Ediyorum’ yazılı not bırakıp ana binanın yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki çatı katına çıktı. Binanın çatıya çıkan kapısının kilitli olması nedeni ile sol kolu ile camı kıran B.K’nin bu sırada bileği kesildi. Çatı katına çıkan öğrenci polisin ve arkadaşlarının yaklaşık 2,5 saat süren ikna çabalarına olumsuz yanıt verdi. Çıktığı çatı katında birkaç kez sendeleyerek düşme tehlikesi de geçiren öğrenci için itfaiye ekipleri kurtarma brandası açtı, okulun arka bahçesinde bulunan demir korkuluklar ekipler tarafından kırıldı. Okulun futbol sahasında 112 ambulansı da hazır bekletildi. Çatıda defalarca gidip gelen öğrenci arkadaşlarının kendisine verdiği suyu da içmeyerek aşağıya fırlattı. Bölgede geniş güvenlik tedbiri alan polis ekipleri de toplanan meraklı kalabalığı uzaklaştırdı.

Polis kurtardı

Çatıda yapılan tüm ikna çabalarına rağmen intihar girişiminden vaz geçirilemeyen B.K’nın yanına yaklaşan Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu’nda görevli polis memuru Ramazan Arslan, öğrencinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kız öğrenciyi çatıda yakaladı. Öğrencinin daha fazla hareket etmesine engel olan polis memuru Arslan, B.K’yi aşağıya indirdi. Hazır bekleyen 112 ambulansında ilk tedavisi yapılan B.K daha sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne oradan da ifadesi alınmak üzere Sevindik Polis Karakolu’na götürüldü. B.K’nin aile sorunları nedeni ile intihar girişiminde bulunmuş olabileceği iddia edildi. B.K’nın daha önceden de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı