REKLAMI GEÇ

Okulu soyan hırsızlar yakalandı

Okulu soyan hırsızlar yakalandı

Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’nden içinde 2 bin lira bulunan çelik kasa, televizyon, bilgisayar monitörü ve fotoğraf makinesi çalan 3 hırsız yakalandı. Hırsızlar güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği cihazı da çalmıştı ama polisin sıkı takibiyle yakayı ele verdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2014 Pazartesi, 16:42

Geçen Cuma akşamı Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’ne kapıyı levye ile zorlayarak giren hırsızlar, içinde 2 bin lira para, Okul Aile Birliğinin kullandığı banka cüzdanı ile makbuzların bulunduğu çelik kasa ile 106 ekran LCD televizyon, LCD bilgisayar monitörü, fotoğraf makinesi, 2 flaş bellek, 1 harici hard disk ve okulun güvenlik kamerası görüntülerini kaydeden kayıt cihazını çaldı. Aynı gün okula ait çelik kasa parçalanmış ve içerisi boşaltılmış vaziyette Ankara yolu üzerindeki dere yatağında bulundu.

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, hırsızların kimliğini belirledi. Operasyon düzenleyen polis ekipleri, 3 kişi yakaladı. Evlerinde yapılan aramada da çelik kasadaki para hariç, diğer çalıntı eşyalar bulundu. Eşyalar okul müdürüne teslim edilirken, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı