REKLAMI GEÇ

Önce gazeteci, sonra polis olarak kutladı

Önce gazeteci, sonra polis olarak kutladı

Denizli’de geçen yıl Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ve gazeteci olarak izlediği programda İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in elinden pasta yiyen Mehmet Ali İlnem, bu yıl Demir’in karşısına personeli olarak çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2019 Çarşamba, 17:46

DENİZLİ (AA)
Denizli’de geçen yıl Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlamayı gazeteci olarak izleyen ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile fotoğraf çektiren Mehmet Ali İlnem, bu yıl aynı pozu polis üniforması içinde verdi.


Denizli’de çeşitli medya kuruluşlarında görev yaptıktan sonra Anadolu Ajansı’nda serbest haberci olarak çalışan İlnem, geçen yıl Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü kutlamalarını takip etmek için Denizli Polisevi’ne gitti. Buradaki etkinlikleri izleyen İlnem, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in ikram ettiği pastayı yiyerek fotoğraf çektirdi.

Bu yıl Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü için yine polisevindeki etkinliklere katılan İlnem, bu sefer trafik polisi üniformasıyla İl Emniyet Müdürü Demir’i selamladı. Demir, geçen yıl karşısına medya mensubu, bu sene ise polis olarak çıkan İlnem’i görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Demir, geçen yılın geleneğini bozmayarak İlnem’e eliyle pasta ikram edip fotoğraf çektirdi.

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, programda yaptığı konuşmada kendisi için bu durumun bir sürpriz olduğunu söyletip, “Bu kardeşimizi basın mensubuyken tanıyorduk. Değişik ortamlarda defalarca polislik mesleğini çok sevdiğini dile getirmişti. Gazeteci olarak emniyetle iç içeydi. Polis olarak makam odama geldiğinde açıkçası şaşırmıştım. ‘Böyle şaka mı olur’ dedim. Tekmil veren polislerin içinde onu da görünce hem sevindim hem şaşırdım. Onun içindeki enerjiyi meslekle birleştirince de hakikaten biz kazançlı olduğumuzun inancındayız. İnşallah bu örnekleri artırırız.” dedi.


Diğer taraftan gazeteci olarak çalıştığı sırada 10 Nisan 2018’de haber yapmak üzere polisevine gittiğini aktaran İlnem, “Tören kutlamalarını çektiğim sırada sayın müdürüm bize pasta ikramında bulunmuştu. Yine bu sene aynı şey tekrarlandı. Ama bu sefer ben polis memuruyum. Sayın müdürüm beni polis olarak görünce şaşırdı. Gazeteciyken çocukluk aşkım olan polisliğe geçmek istediğimi sürekli söylüyordum. Allah’ım bu şanlı üniformayı bize giymeyi nasip etti” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı