REKLAMI GEÇ

Önce operasyon sonra şov

Önce operasyon sonra şov

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otomobilde yaptıkları aramada 9 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Diğer operasyonlarda yakalanan kaçak sigaralarla birlikte yaklaşık 11 bin paket sigara yakalayan polis Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele biriminin kısaltması olan (KOM) harfleriyle sanatsal bir çalışmaya imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2014 Çarşamba, 11:03

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin uygulama noktalarında yapılan denetimler esnasında durumundan şüphe edilen bir araç mahkeme kararına istinaden arandı. Otomobilin arka bagaj kısmı ve şoför koltuğu hariç tüm bölümlerin kaçak sigaralar ile doldurulduğu ve dışarıdan görünmemesi için kaçak eşyaların üst kısmının özel bir örtü ile kapatılarak gizlenmeye çalışıldığı belirlendi.

Otomobilden toplam 9 bin 500 paket kaçak sigara çıktı. KOM ekiplerinin son iki gün içinde düzenledikleri operasyonlarda ele geçirilenlerle birlikte toplam 10 bin 973 paket kaçak sigara yakalanmış oldu.

ic

Polis bu operasyonlarda 55 bin TL haksız kazanç ve 33 bin TL vergi kaybını da önlemiş oldu. Polis, yakaladığı kaçak sigaralarla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele biriminin kısaltması olan (KOM) harflerinin yer aldığı bir görsel hazırlayarak, operasyonu kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı