REKLAMI GEÇ

Otomobili üzerine sürdü

Otomobili üzerine sürdü

Kaza yapmasına neden olan araç sürücüsünü otomobili ile ezmeye çalıştı. Hem de defalarca…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2015 Çarşamba, 10:58

Atatürk Caddesi sakinleri dün gece yarısı 04:00 sıralarında bir dehşete tanık oldu. Beyaz bir otomobilin sürücüsü yoldan yürüyen bir yayanın üzerine aracını defalarca sürerek ezmek istedi. 

Olayın Gazallı Camisi’nin önündeki gerginlik ile başladığı öğrenildi. Gri renkli Megane modelli bir otomobil, beyaz renkli bir Şahin model otomobilin sıkıştırması nedeniyle cami duvarına çarptı.

Megane sürücüsü kazanın ardından beyaz aracın sürücüsünü takibe aldı. Atatürk Caddesi üzerinde gri aracın sürücüsü otomobilini yol kenarına park ederek kazaya neden olan beyaz araçtaki sürücüyü yanına çağırdı.

Bu çağrı iki sürücü arasındaki sürtüşmeyi daha da şiddetlendirdi. Yolun ortasına kadar çıkarak beyaz araçtaki sürücünün durmasını sağlamak isteyen Megane sürücüsü hiç beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kaldı.

Beyaz aracın sürücüsü otomobilini diğer araç sürücüsünün üzerine sürdü. Megane sürücüsü çarpılmaktan santimlerle kurtuldu ama diğer aracın sürücüsü durmadı.

Aracın çevirerek yine diğer sürücünün üzerine süren beyaz Şahin model aracın sürücüsünden kurtulmak isteyen Megane sürücüsü kendisini kaldırıma atarak canını kurtardı.

Yorumlar

BAKİ ZEYTÜNLÜOĞLU   -  Bağlantı 9 Eylül 2015, 17:34

BU BEYAZ ŞAHİNCİ LERİ TOPLAYIP REHABİLİTASYONA GÖNDERMELİ,ALAYI ÇATLAK

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı