REKLAMI GEÇ

İki ayrı kazada, otomobille çarpışan 2 motosiklet sürücüsü yaralandı

İki ayrı kazada, otomobille çarpışan 2 motosiklet sürücüsü yaralandı

Yunus Emre ve Topraklık mahallelerinde otomobil ile motosikletlerin çarpıştığı iki ayrı kazada motosiklet sürücüleri yaralandı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2021 Pazartesi, 10:02

İlk kaza Yunus Emre Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Ramazan Taş’ın kullandığı 20 ABD 890 plakalı motosiklet, ara yoldan caddeye çıkmaya çalışan 34 KBR 64 plakalı otomobil ile çarpıştı. Motosiklet otomobilin ön tarafına çarparken, sürücü ise motosikletten fırlayarak takla attı.

Yaralanan Taş, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Diğer kaza ise saat 11.00 sıralarında Topraklık Mahallesinde meydana geldi: Taksi, yemek taşıyan motosikletli kuryeye çarptı. Kazada motosikletli kurye yaralandı.

Kaza, 731 sokak ile 619 sokağın kesiştiği noktada meydana geldi.

Tuğran A. yönetimindeki 20 T 0346 plakalı taksi ile bir lokantada kurye olarak çalışan ve yemek siparişini götürmekte olan Umut Yay’ın kullandığı 20 AEK 281 plakalı motosiklet sokak üzerinde çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kurye Umut Yay, yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde müdahale etti. Motosiklet sürücüsü Umut Yay’ın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı