REKLAMI GEÇ

Pankartlı protestoya 3 gözaltı

Pankartlı protestoya 3 gözaltı

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen ve 42 kişinin hayatını kaybettiği, 250 kişinin de yaralandığı canlı bomba saldırısını protesto eden Birleşik Haziran Hareketi, sabah erken saatlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Lisesi’ne pankart astı. “AKP varken güvende değiliz” yazılı pankartlar kısa süre sonra polis tarafından toplandı, 3 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2016 Cuma, 12:10

Birleşik Haziran Hareketi üyeleri sabah erken saatlerde Atatürk Havalimanı saldırısını şehrin bazı bölgelerine astıkları pankartlar ile protesto etti, saldırının sorumlusu olarak AK Parti’yi gösterdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi binasına “AKP varken güvende değiliz”, Denizli Lisesi’nin duvarına da “AKP öldürür” yazılı pankartlar asıldı. Denizli güne bu pankartlar ile uyanırken, pankartlar bir süre asılı kaldıktan sonra polis tarafından toplandı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis pankartları toplamasının ardından asanlara yönelik de çalışma başlattı. Haziran Hareketi üyesi oldukları ifade edilen 3 kişi gözaltına alındı. Karakola götürülen Birleşik Haziran Hareketi üyelerine Kabahatler Kanunu’na göre 200 lira ceza kesildiği ve serbest bırakıldığı öğrenildi.

denizli-haziran-hareketi-ataturk-havalimani-saldiri-protesto-3-gozalti-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı