REKLAMI GEÇ

Patlamada ölenin kimliği belli oldu

Patlamada ölenin kimliği belli oldu

Bayramyeri’nde, Selçuk ve eski Sarayköy caddelerini bağlayan 357 Sokak’taki patlamada yaşamını yitiren kişinin kimliği belli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2014 Cuma, 11:37

Bu sabah meydana gelen ve sanayi tüpünün neden olduğu ifade edilen patlamada yaşamını yitiren kişinin pastanenin yanında faaliyet gösteren giyim mağazasının sahibi 30 yaşındaki Ayfer Yıldırım olduğu öğrenildi.

İKİ CAN İÇİN YAŞAM MÜCADELESİ
Patlamanın meydana geldiği bölgeyi savaş alanına çeviren olayda ağır yaralanan ve pastanede çalıştığı bildirilen 33 yaşındaki Didem Fazlı ise, kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yedi aylık hamile olduğu ve vücudunda ağır yanıklar oluştuğu belirtilen Didem Fazlı, hem kendisi, hem bebeği için yaşam mücadelesi veriyor.

PATLAMA

Yorumlar

ismail   -  Bağlantı 11 Temmuz 2014, 17:43

Allah (c.c) çocuklarına bağışlasın dualarımız senin için.

Hayrettin Akbaş   -  Bağlantı 11 Temmuz 2014, 12:51

Evet Yine İş Güvenliği eksikliğinden kaybımız oluştu. Yasa ya rağmen uygulama ve denetimleri yapmamak, bu işin fıtratında var deyip pişkin pişkin sırıtanlar hiç mi vicdanınız sızlamayacak? Hiç mi üzerinize alınmayacaksınız?
Sayın İş güvenliği Uzman arkadaşlarım. Lütfen iş yerlerinde gördüğünüz eksikliklerin takipçisi olun. Bu faciaların önlenmesinde en fazla sorumluluk sizlerde, tepelere güvenmeyin elinizin erdiği dilinizin döndüğünce önlem ve iyileştirmeleri hayata geçirin.

denizlili   -  Bağlantı 11 Temmuz 2014, 12:24

bu bina altındaki fırınlar hep tehlikeli. binayı bile zamanla çürüttüğü kanıtlanmış ama hala izin veriliyor bu bombalara…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı