REKLAMI GEÇ

PAÜ Kampüsü’nde akıl almaz kaza

PAÜ Kampüsü’nde akıl almaz kaza

Pamukkale Üniversitesi Kampüsünde akıl almaz bir kaza meydana geldi. Trafiğin yok denecek kadar az olduğu bir bölgede meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı kaza akıllara durgunluk verdi. İki kişinin yaralandığı kazada otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2016 Salı, 09:36

Pamukkale Üniversitesi Kampüsü içinde, Mühendislik Fakültesi önünde meydana gelen kaza bu kadar da olmaz dedirtti. Araç trafiğinin yoğun olmadığı, genelde yayaların bulunduğu bölgede M.A.nın kullandığı 42 BBS 59 plakalı otomobil ile F.D. yönetimimdeki 20 B 8919 plakalı otomobil çarpıştı.

BİR KİŞİ OTOMOBİLDE SIKIŞTI
Her iki otomobilin de hızlı olduğunun iddia edildiği kazada araçlar hurdaya döndü. Üniversite öğrencilerinin yardımına koştuğu yaralılardan biri otomobilden çıkarılırken, bir kişi de kazayı yara almadan atlattı. 20 B 8919 plakalı otomobilin sürücüsü F.D. ise otomobilde sıkıştı.

İTFAİYE YARDIMINA KOŞTU
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan F.D. itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralanan iki kişi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilirken, bir kişi de kazayı yara almadan atlattı.

Kampüs içinde yürekleri ağza getiren kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı