REKLAMI GEÇ

PAÜ’de 43 akademik ve idari personel açığa alındı

PAÜ’de 43 akademik ve idari personel açığa alındı

Paralel Devlet Yapılanması (PDY) Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nde göreli 43 akademik ve idari personelin açığa alındığı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2016 Perşembe, 20:55

Pamukkale Üniversitesi basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan yazılı açıklamada, “Süregelen bu açık tehdit dikkate alınarak Pamukkale Üniversitesi’nde görevli olan 43 akademik ve idari personel, kurumun ve devletin güvenliğini korumak amacıyla açığa alınmıştır” denildi.

Açıklamada, “15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde silahlı, Paralel Devlet Yapılanması (PDY) Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından anayasal düzene, hükümete, demokrasimize ve milletimize karşı darbe kalkışması başlatılmış olup,fiili saldırı ve tehdit yöntemleriyle kaos ortamı yaratılarak sürdürülmeye çalışılmaktadır” ifadelerine de yer verildi.

İZİNLERİ İPTAL EDİLMİŞ GERİ ÇAĞRILMIŞLARDI
YÖK’ün kararı ile yurt dışına çıkma yasağı getirilen Rektör de dahil olmak üzere Pamukkale Üniversitesi’nde 2046 akademisyenin izinleri iptal edilmiş, Denizli’ye geri çağrılmış, dekanların istifası istenmişti.

Yorumlar

yalaka   -  Bağlantı 21 Temmuz 2016, 21:41

43 mü??? Daha 2011’deki seçimlerde mevcut rektörle pazarlık masasına oturduklarında biz 50 kişiyiz dememişler miydi? Yine göstermelik iş yapılıyor; en az 143 öğretim üyesi bu hıyanet çetesinin içindedir…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı