REKLAMI GEÇ

PAÜ’de gözaltına alınanların isimleri belli oldu

PAÜ’de gözaltına alınanların isimleri belli oldu

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ), FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 41 akademisyen, öğretim görevlisi ve idari personelin isimleri belli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2016 Cuma, 12:06

Cumhuriyet Savcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında, PAÜ’de 40 akademisyen ile 6 idari personel hakkında gözaltı kararı verilmişti.

denizli-pau-akademisyenlere-tutuklama-talebi-anons

Soruşturma kapsamında PAÜ’de operasyon gerçekleştiren Denizli Emniyet müdürlüğü ekipleri, eski Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte çok sayıda akademisyeni gözaltına aldı. Bağcı ifadesi alınarak sebest bırakılırken, 41 kişi gözaltında tutuluyor.

GENEL SEKRETER DE VAR
Gözaltında tutulanlar arasında PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kenan Çoyan ve eski rektörün dayısı Prof. Dr. Ali Keskin de bulunuyor. Gözaltında tutulanların 18’si profesör, 13’ü doçent doktor, 4’ü yardımcı doçent doktor, 3’ü öğretim görevlisi, 2’si hemşire ve 1 memur bulunuyor

İŞTE O LİSTE
PAÜ’de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve halen Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde tutulanların isimleri şöyle:

pau-goalti-listesi-yeni

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı