REKLAMI GEÇ

PAÜ’de tehlikeli gerginlik

PAÜ’de tehlikeli gerginlik

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) tehlikeli gerginlik. Kendilerine PAÜ Öğrenci Grubu adını veren bir grup, kampüs içinde açıklama yapmak istedi. Buna karşı çıkan TGB’liler, grubu konuşturmak istemedi. Bunun üzerine yaşanan gerginlik nedeniyle PAÜ’ye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, özel güvenlik görevlileri de olay çıkmaması için iki grup arasında set oluşturdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Mart 2016 Salı, 17:05

PAÜ’de bir grup öğrencinin açıklama yapmak istemesi gerginlik yarattı. Kendilerine PAÜ Öğrenci Grubu adını veren yaklaşık 30 kişilik grup, kampüs içinde açıklama yapmak için toplandı. Bunu duyan TGB’liler de aynı yere gelince ortam gerginleşti.

denizli-pamukkale-universitesinde-gerginlik-5

TGB’lilerin gruba açıklama yaptırmamak için tepki koyması ve ortamın gerginleşmesi üzerine çok sayıda polis ekibi PAÜ Kampüsü’ne geldi.

denizli-pamukkale-universitesinde-gerginlik-4

Atılan karşılıklı sloganlar ile ortamın iyice gerginleştiği gözlenirken, özel güvenlik görevlileri de iki grubun arasına girerek bir araya gelmemeleri için set oluşturdu.

denizli-pamukkale-universitesinde-gerginlik-2

Emniyet görevlileri, taraflara herhangi bir olaya yol açmamaları uyarısında bulunurken, yapılan konuşmaların ardından her iki grup da olaysız bir şekilde dağıldı.

denizli-pamukkale-universitesinde-gerginlik-3

YIRTILAN AFİŞLE BAŞLADI
Bu arada, PAÜ’deki gerginliğin başlamasına TGB’lilerin cafe önüne astıkları “”Sıra arkadaşlarımız ölmesin. Kahrolsun PKK” yazılı afişin açıklama yapmak isteyen grup tarafından yırtılmasının neden olduğu iddia edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı