REKLAMI GEÇ

PKK operasyonundan tutuklama çıktı

PKK operasyonundan tutuklama çıktı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geçtiğimiz salı günü gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 19 zanlıdan 4’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 7 zanlı emniyet ve savcılık aşamasında serbest bırakılırken, mahkemeye çıkarılan zanlılardan 8’i tutuksuz yargılanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2016 Cuma, 19:48

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geçtiğimiz salı günü sabah erken saatlerde terör örgütü PKK’nin gençlik yapılanmasına yönelik Zeytinköy, Cumhuriyet ve Çamlaraltı Mahalleleri’nde tespit edilen 18 adrese eş zamanlı düzenlenen baskında gözaltına alınan zanlılardan 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Aralarında HDP Eş İl Başkanı N.N.E. ve Merkezefendi İlçe Eş Başkanı S.B.nin de bulunduğu 7 kişi emniyet ve savcılık aşamasında serbest bırakılmıştı. Y.K., M.Y., Ü.E. ve F.T. cezaevine gönderilirken, 8 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlılar terör örgütüne üye olmak, polise taş ve molotofla saldırıda bulunmak, terör örgütü propagandası yapmakla suçlandı. Zanlılar hakkında 600 sayfalık fezleke hazırlanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı