REKLAMI GEÇ

Polis çok miktarda uyuşturucu ele geçirdi, 19 kişi gözaltına alındı

Polis çok miktarda uyuşturucu ele geçirdi, 19 kişi gözaltına alındı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri il genelinde zehir tacirlerine savaş açtı. Birbiri ardına 8 ayrı operasyona imza atan polis, 19 zehir tacirini gözaltına aldı, bunlardan 4’ü tutuklandı. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2017 Çarşamba, 09:33

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, il genelinde zehir tacirlerine karşı başlattığı savaşı sürdürüyor. Ekipler, alınan istihbari bilgiler ışığında 8 ayrı operasyona imza attı.

APARTA ZEHİR BASKINI
Polis, uyuşturucu ticareti yapıldığı istihbaratını aldığı bir aparta baskın düzenledi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı, 33 gram metamfetamin ile 30 gram eroin ele geçirildi.

2075 UYUŞTURUCU HAP
Polis hedefindeki bir başka adrese de şok bir baskın gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda satışa hazır halde 2075 adet ecstasy hap ele geçirildi, 3 zehir taciri gözaltına alındı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI, KURTULAMADI
Bir başka yakalamada ise devriye görevi yapan polis şüpheli hareketler yapan ve kaçmaya çalışan bir zanlıyı takibe aldı, kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan zanlının üzerinden 21 ecstasy hap ve esrar maddesi ele geçirildi.

8 OPERASYON 19 GÖZALTI
Polis gerçekleştirdiği 8 ayrı operasyonda 19 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlıların işlemlerinin tamamlanmasının ardından 12’si adliyeye sevk edildi. Bu zanlılardan 4’ü tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Polis yaptığı aramalarda 2111 ecstasy hap, 30 gram eroin, 31.45 gram esrar, 35 gram skunk, 33 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı