REKLAMI GEÇ

Polis derneklere giriş çıkış izni vermedi

Polis derneklere giriş çıkış izni vermedi

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finansman desteği sağlayıp, yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla arama yapılan beş derneğe giriş-çıkışlara izin verilmezken, şu ana kadar gözaltına alınan olmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2016 Salı, 16:03

Denizli Cumhuriyet Başsacılığı’nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı olarak Denizli İşadamları Derneği, Adrenalin Derneği, Denizli Geliştirme ve Teknik Elemanlar Derneği, Servergazi Mezunları Derneği, Zirve Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği’nde arama başlattı.

Sabah saat 09.00’da başlayan operasyonda, polis ekipleri, dernek kayıt ve evrakları ile bilgisayarlarında inceleme yaptı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı aramalar sırasında binalara giriş-çıkış ini verilmedi.

ŞU ANA KADAR GÖZALTI YOK
İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, operasyonla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında dernek binalarında arama yapıldığı, şu andaki işlemin evrak ve bilgisayar kayıtlarının incelenmesi olduğu, gözaltında dernek yöneticisi ve üyesi bulunmadığı bilgisini verdi.

denizli-feto-operasyonu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı