REKLAMI GEÇ

Polis Ercan Yangöz’ü, ‘çakal’ lakaplı sabıkalı kaçakçı Fatih Özturan şehit ettiğini itiraf etti

Polis Ercan Yangöz’ü, ‘çakal’ lakaplı sabıkalı kaçakçı Fatih Özturan şehit ettiğini itiraf etti

Muğla’da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Ercan Yangöz’ün şehit olduğu ekibe ateş açanlardan ikisi Söke’de yakalandı. Ercan’ı şehit edenin şüphelilerden ‘Çakal’ lakaplı Fatih Özturan olduğu, emniyette suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2021 Perşembe, 17:55

Muğla’da Bodrum’da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Ercan Yangöz, memleketi Buldan’da son yolculuğuna uğurlandı.

Ercan Yangöz’ü çatışmada şehit edenin ‘Çakal’ lakaplı Fatih Özturan (47) olduğu belirlendi. Diğer şüpheli ile birlikte Aydın’ın Söke ilçesi yakınlarında yakalanan Özturan’ın polisteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Özturan’ın, silah kaçakçılığı ve tehdit başta olmak üzere çok sayıda suç kaydı bulunuyor. Yasadışı silah piyasasında lakabının ‘çakal’ olduğu öğrenilen ve İstanbul’dan Bodrum’a silah getiren Özturan’ın Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’ndeki bir restoranda arkadaşlarıyla oturduğu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması dikkat çekti.

GÖZALTI SAYISI 15’E YÜKSELDİ
Öte yandan, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Asayiş Şube Müdürlükleri ekipleri, operasyona devam etti. Olaydan hemen sonra gözaltına alınan ve aralarında cinayet zanlısı Özturan’ın da bulunduğu 6 kişi ile bağlantılı olduğu tespit edilen 9 kişi daha gözaltına alındı. Son operasyonla gözaltı sayısı 15’e yükseldi.

Denizli şehidini uğurladı

Yorumlar

Hasan Sözer   -  Bağlantı 18 Haziran 2021, 19:13

Allah cezasını versin gencecik yiğdimize kıydı, geride gözü yaşlı anne baba bir çok seveni bıraktı

İbrahim   -  Bağlantı 17 Haziran 2021, 18:10

Sosyal medyasına bakınca ayetli paylaşım var ,15 temmuz nöbet paylaşımı var, polis katiline reis diye yorumlar havada uçuşuyor, nasıl iğrenç kokuşmuş bir dünyadayız Allah aşkına!
Şehit polisimize Allah’tan rahmet dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı