REKLAMI GEÇ

Polis kaçak içki üretimi yapanlara operasyon düzenledi

Polis kaçak içki üretimi yapanlara operasyon düzenledi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele görevlileri kaçak içki üretimi yapanlara karşı operasyon düzenledi. Operasyonda içki yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2019 Salı, 15:45

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele görevlileri kaçak içki üretimi yapıldığı konusunda edindiği istihbarat bilgilerini değerlendirerek, operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda imalathaneye dönüştürülmüş evde kaçak içki yapımında kullanılan çok sayıda materyale el konuldu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele görevlileri sağlıksız koşullarda şişeleme işlemi yaparak alkollü içki imalatı yapılan imalathanede bulunan 6.500 adet alkol üretiminde kullanılan (şişe, kapak, etiket, jelatin) malzeme, 1.300 adet sahte bandrol, 300 litre alkol (rakı,votka,şarap), 150 litre etil alkol, 130 şişe doldurulmuş alkol ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet fişek, 4 adet şarjöre el koydu.

Operasyonlar sonucunda yakalanan 12 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapılırken, adli mercilere sevk edilen bir şüpheli şahıs ise tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı