REKLAMI GEÇ

Polis memuru kazada öldü

Polis memuru kazada öldü

Denizli’den Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki akrabalarını ziyaretine giden polis memuru, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Polis memuru Mehmet Akbay’ın naaşı, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan törenin ardındantoprağa verilmek üzere memleketi Burdur’a gönderildi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 09:56

Sevindik Polis Merkezi’nde görev yapan 41 yaşındaki Mehmet Akbay, Turgutlu’daki akrabalarını ziyarete gitti. Bu arada motosiklete binerek, yeğeni Ayşe Nihan E. (7) ile birlikte ekmek almak üzere evden ayrıldı, ancak geri dönemedi. Akbay’ın kullandığı 45 ZC 5760 plakalı motosiklet ile İsmail Basatemür yönetimindeki 45 N 8094 plakalı araç çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan ve Turgutlu’daki ilk müdahalenin ardından Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memuru Mehmet Akbay, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

DENİZLİ’DE TÖREN
Cenazesi Denizli’ye getirilen Akbay için, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Vali Abdulkadir Demir, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesi Rekötürü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.Akbay’ın cenazesi, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Burdur’a uğurlandı.

ic

Dualar ile uğurlanan Akbay’ın cenaze töreninde mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Bu arada kazayı kolundaki kırıkla atlatan Ayşe Nihan E’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yorumlar

Mehmet İnal   -  Bağlantı 23 Temmuz 2014, 13:07

Mehmedim dilim tutuldu boğazım düğümlendi bu zamansız ölümünü kabüllenmek çok zor oldu Elbette kaderdir bu canı allah allah adlı ama kendimi kendimizi avutmak çok çok zor oldu İnşaallah şehitler ordusuna sen de katılmışsındır Allah gani gani rahmet etsin Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı