REKLAMI GEÇ

Polis süsü veren dolandırıcı çocuk yaştaki mağduru dolandırdı

Polis süsü veren dolandırıcı çocuk yaştaki mağduru dolandırdı

Özellikle yaşlıları. Kendilerini; polis, jandarma ya da savcı olarak tanıtıp dolandıran vicdansızlar bu kez çocukları hedef aldı. Denizli’de yaşı küçük mağduru ‘babanı soruşturma altına alacağız’ diye kandıran dolandırıcı 8 bin 200 TL para, altın kolye ve bileklik dolandırdı, polisin takibiyle yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2020 Cuma, 21:33

Özellikle yaşlıları hedef seçen ve isimlerinin bir soruşturmaya karıştığını belirterek dolandırıcılık yapan sahte polis, jandarma ve savcılar bu kez çocukları hedef seçti.

Denizli’de yaşanan olayda, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, yaşı küçük mağduru korkutarak dolandırıcılık yaptı. Çocuğu arayan dolandırıcı, annesinin adına Diyarbakır ve Şanlıurfa’dan alışveriş yapılarak sarrafların dolandırıldığını, babasının ise soruşturma için alınacağını söyledi.

Çocuğu paniğe sürükleyen dolandırıcı evde bulunan 8 bin 200 TL nakit, bir altın bileklik ve kolyeyi aldıktan sonra kayıplara karıştı. Aile, dolandırıldığını anlamasıyla polise başvurdu. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın şüphelisini gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı