REKLAMI GEÇ

Polis TKDK’dan bu valizle çıktı

Polis TKDK’dan bu valizle çıktı

Denizli gündemine bomba gibi düşen Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Kordinatörlüğü Binası’na giren polis, içeride saatler süren inceleme yaparken, içeriye sokulan ve kısa bir süre sonra da geri çıkarılan valiz merak uyandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 15:50

Denizli güne FETÖ/PDY operasyonuyla başladı. Yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda, belirlenen adreslere İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince baskın yapıldı. Bu operasyonlarda, çoğunluğunu TKDK ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde görevlilerin oluşturduğu 19 kişi gözaltına alındı.

Operasyonun merkezinde yer alan TKDK İl Koordinatörlüğü binasına 09.30 sıralarında gelen Siber Suçlar ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar şubelerinden ekipler, saatler süren incelemede bulundu. Birçok belge ve bilgisayar kayıtları incelendi.

Bu incelemeler sürerken, Siber Suçlar Şubesi’nden görevliler siyah bir valizle TKDK Binası’na girdi. Kısa bir süre sonra da aynı valizle dışarıya çıkıldı. Bu valiz daha sonra sivil bir polis aracına konularak götürüldü. Siyah valizi görenler, “içinde ne var?” sorusunu birbirine sordu.

denizli-tkdk-operasyon-feto-anons

denizli-feto-operasyonun-da-oisimler-gozaltina-alindi-anons

denizli-feto-operasyonu-19-kisi-gozaltinda-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı