REKLAMI GEÇ

Polis uygulama noktasında dehşet anları

Polis uygulama noktasında dehşet anları

Tavas makası yakınlarında uygulama yapan trafik polislerinin arasına dalan ve bir polis memurunun ağır yaralanmasına neden olan olayda dehşet görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, polis memuru Erkan Temel’in çarpıldıktan sonra bir meslektaşının hemen yanına düştüğü görülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2020 Perşembe, 15:07

DENİZLİ (AA) – Denizli-Antalya kara yolu Sarıabat Mahallesi yakınlarındaki Tavas Makası mevkisinde meydana gelen kaza, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Görüntüde, bir kamyonetin evrakını kontrol eden Erkan Temel’in, Antalya yönüne giden bir otomobilin çarpması sonucu mesai arkadaşının yanına düşmesi yer alıyor.

Bu arada, kazada ağır yaralanan polis memuru Temel’in tedavisinin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi.

Olay

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli trafik ekibi, dün akşam, Tavas Makası mevkisinde, trafik işaretlerini yerleştirerek, uygulama başlatmıştı.

Polis memurlarından Erkan Temel, bir kamyonetin evrakını kontrol ettiği sırada, O.Y’nin kullandığı 20 U 0353 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralanmış, O.Y, gözaltına alınmıştı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı