REKLAMI GEÇ

Polisin operasyonları kullanımı yaygın olan ‘kristal met’in nasıl saklandığını ortaya koyuyor

Polisin operasyonları kullanımı yaygın olan ‘kristal met’in nasıl saklandığını ortaya koyuyor

Polisin operasyonlarına bakıldığında son yıllarda kullanımı yaygınlaşan ve eroinden bile 6 kat daha tehlikeli olan kristal met (metamfetamin), göz açtırılmamasına rağmen çok sık ele geçiriliyor. Son operasyonlarda lens kutusu ve kolyelerin içine gizlenen kristal met bu hafta 982 gram yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2021 Pazartesi, 17:05

Yeryüzündeki en tehlikeli uyuşturucuların başında gelen kristal met Denizli polisinin operasyonlarında sıkça ele geçiriliyor.

Bağımlılığı eroinden 6 kat daha fazla olan ve insan sağlığı için olumsuz pek çok etkisi bulunan kristal metin kullanım yaygınlığı, onu taşımak isteyenleri de çeşitli yollara itiyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik timleri bu hafta içinde yaptığı operasyonlarla 980 gram kristal met yakaladı. Az dozda kullanılabilen anca kullandıkça daha çok doza ihtiyaç duyulan kristal met lens kaplarına ya da kolyelerin içine zulalanmış olarak bulundu.

Narkotimlerin yaptığı bir hafta içinde yaptığı farklı operasyonlarda gözaltına alınan 26 şüpheliden 14’ü tutuklandı. Operasyonlarda kenevir, eroin, uyuşturucu hap, sentetik kannobionid (bonzai) ve hassas teraziler ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı