REKLAMI GEÇ

Polisle vatandaşın tekme-tokat kavgası

Polisle vatandaşın tekme-tokat kavgası

Üçgen Meydanı’nın köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmasının ardından bazı caddelerde artan trafik yoğunluğu, zaman zaman sürücüleri ve trafik polislerini karşı karşıya getiriyor. Bunlardan birisi Halk Caddesi’nde yaşandı ve trafik polisi ile bir sürücü tekme-tokat kavga etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2016 Perşembe, 12:12

Kent trafiğinin dağılım noktalarından birisi olan Üçgen’de başlayan köprülü kavşak inşaatı, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Gidecekleri güzergaha ulaşabilmek için ara sokakları turlayan sürücülerin en fazla sıkıntı yaşadıkları yer ise Halk Caddesi.

Günün her saati trafiğin yoğun olduğu, sabah ve akşam saatlerinde ise tıkanma noktasına geldiği bu caddede sürücüler ile trafik polisleri arasında da gerginlik yaşanıyor. Hatta kavga boyutuna kadar uzanıyor bu gerginlik.

Bunlardan birisi saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Trafik polisi ile bir sürücünün tartışması kısa sürede kavgaya dönüşürken, tarafların tekme tokat birbirine girdiği görülüyor kavgada. Sürücü daha sonra gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü.

KAVGANIN SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLERİ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı